Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Fredag den 12. januar 2018
Onsdage med indhold
Ca. hver anden onsdag tilbyder vi et program efter spisningen. Programmet begynder kl. 18.45 og slutter ca. kl. 20.00. På onsdag d. 17. januar tager vi hul på en ny serie, vi kalder ”Skal – skal ikke”, om forskellige etiske emner. Denne første aften handler det om fred og krig. Hvor går vejen til fred? Hvad siger kristendommen om brug af våbenmagt kontra ikke-vold? Et aktuelt spørgsmål, som vi bl.a. belyser ud fra et anabaptistisk synspunkt. Se folderen med programmet via nedenstående link.

Besøg kortlink.dk/korskirken/sn4v

Onsdag den 3. januar 2018
LYT og NYT
At springe ind i et nyt år giver god anledning til at sætte en masse gode nytårsforsætter, og den bølge vil KBU - Korskirkens Børn og Unge gerne være med på.

Sidste år startede LYT - "Let The Youth Transcode", og er endelig blevet til noget godt og fast, og det kan vi alle være stolte af.

Som noget nyt starter KBU nu NYT, som står for "Nutidens Yndlings Tid". Her vil vi gerne invitere alle de unge studerende indenfor til kaffe og te, muligvis gode tips til opgaven og ikke mindst hyggeligt samvær. Så ja, det er grundlæggende bare en “lektiecafé”. Dette kører om torsdagen i lige uger klokken 16 og frem til man er mør og vil hjem :)

Godt nytår fra KBU!

Korskirken  ->  Nyheder