Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Fredag den 17. november 2017
Jule- og loppemarked
Lørdag d. 25. november kl. 10-15 inviterer TOFI-Gruppen igen til jule- og loppemarked i Korskirkens lokaler. Eventyrkoret vil starte med at synge for os.

Vi har nu fået en dejlig ny kirke, og den vil vi indrette til et fantastisk julemarked med salgsboder, hvor der er alt, hvad hjertet begærer. Der vil også være tombola, fiskedam og café, og i pejsestuen i "44" vil vi indrette loppemarked, hvor man kan gøre et godt fund.

Alt dette gør vi, fordi vi gerne vil hjælpe en ung pige i Rwanda til at få en god uddannelse. Pigen hedder Epiphanie og hun er 19 år. Hun kommer fra et ekstremt fattigt hjem, og da begge forældre er døde af AIDS, er hun opvokset på et børnehjem. Hun har nu sluttet sin skolegang med et højt gennemsnit og er blevet optaget på universitetet i Kigali, hvor hun startede i oktober, og hvor hun de kommende 4 år vil læse biologi og biokemi og forhåbentlig vil få en bachelor i de fag.

Vi håber du vil være med til at støtte dette ved at tage "den store pung" med, og hvor vi også i et dejligt fællesskab kan møde hinanden.

Korskirken  ->  Nyheder