Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Fredag den 31. oktober 2014
Læs en halvmaraton
Fra og med 1. søndag i advent og frem til sommer kan du være med på en bibel-halvmaraton. Det går ud på, at vi gennem et halvt år læser os igennem hele bibelen, men fokuserer på de store linjer, de afgørende beretninger, de gode historier. Hver dag er der 2-3 kapitlers læsning (10-15 min.). Hver søndag får man pr. mail tilsendt en læseplan for den kommende uge sammen med en introduktion til læsningen. Læs mere via linket.
Læs Hvad tror vi på

Fredag den 7. november 2014
Byggeriet - ny fane på hjemmesiden
Foroven på Korskirkens hjemmeside er der kommet en ny fane: "Byggeriet". Her kan du følge med i projektet med renoveringen af "44" og det kommende byggeprojekt.

I første omgang linker vi til Korskirkens facebookside, hvor der er billeder fra arbejdsweekenden i oktober.
Læs Renovering af ”44” – Så er vi i gang!

Korskirken  ->  Nyheder
Wedding Dresses online kontakt(a)korskirken.dk