Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Onsdag den 18. februar 2015
KORSKIRKEDAG søndag d. 22. marts 2015
Nu har vi igen Korskirkedag, og denne gang med menighedens årsmøde. Vi håber, at rigtig mange vil sætte tid af til at deltage i denne vigtige del af menighedens liv, hvor vi taler sammen og træffer beslutninger i fællesskab.

Dagen er kortet lidt ned i forhold til de seneste Korskirkedage, så flere forhåbentlig kan holde til at være der til hele programmet. Og – der er naturligvis også program for børnene!

Se indbydelsen via nedenstående link og husk tilmelding senest d. 16. marts.
Læs Velkommen i Korskirken

Fredag den 16. januar 2015
Mere om indsamling til byggeriet
Nu skal vi til det! Renoveringen af ”44” er i gang og vi har penge på kontoen til alt det arbejde, der skal udføres der. Men i løbet af 2015 skal vi have sat gang i indsamlingen til selve kirkebyggeriet, der følger senere.

I kirken er der opstillet et indsamlingsbarometer, så vi kan følge med i, hvor meget vi får samlet ind.

Hvis du har et beløb, du gerne vil give, kan det ske på byggekontoen nr. 0146 5366 988 388.

Onsdag den 4. februar 2015
Café Gloria - lørdag den 7. marts
"Send flere krydderier" - Café Gloria vil gerne invitere til en farverig smagsoplevelse i Korskirken. Her vil du i bogstaveligste forstand få krydderi på tilværelsen!

Læs mere i indbydelsen via linket nedenfor.
Bemærk dog, at Café Gloria kun er for kvinder.
Læs Café Gloria

Korskirken  ->  Nyheder