Kirken      Aktiviteter      Nyheder      Kalender      Set&Sket      Inspiration      Link      Login

Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Lørdag den 28. juni 2014
Kagen over alle kager!
Ved sommerfesten i Korskirken den 27. juni blev der smagt igennem!

9 forskellige kager blev præsenteret og smagt på, og vinderen blev Emmelines gulerodskage. Uhm!

Den går nu videre som Korskirkens bidrag til Baptistkirken i Danmarks kagekonkurrence, der bliver afgjort på Sommerstævnet på Lindenborg i juli. Det bliver spændende .....

Onsdag den 2. juli 2014
Gudstjenester i juli
Som vi plejer, har vi også i år fælles gudstjenester med de øvrige københavnske baptistkirker. Vær derfor velkommen til gudstjeneste:

Søndag d. 6. juli kl. 10.30 i Kristuskirken, Baggesensgade 7, 2200 København N

Søndag d. 13. juli kl. 10.30 i Korskirken. Ole Jørgensen prædiker og der er nadver

Søndag d. 20. juli kl. 10.30 i Lyngby Baptistkirke, Odinsvej 1, 2800 Kgs. Lyngby. Rikke Nilsson

Søndag d. 27. juli kl. 10.30 i Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København S

Tirsdag den 1. juli 2014
Stort kagebord d. 29. august
I forbindelse med Herlev Festuge – og i anledning af Baptistkirkens jubilæum – bliver der et fødselsdags-kagebord fredag d. 29. august fra kl. 16.00 i Herlev Bymidte.

I den forbindelse får vi brug for en masse kage og folk til at bemande bordet, lave kaffe osv. Tag venligt imod – og hvis du kan, sig ja til at hjælpe – når du bliver spurgt.

Korskirken  ->  Nyheder
Wedding Dresses online kontakt(a)korskirken.dk