Brudekjoler
   Kirken      Aktiviteter      Nyheder      Kalender      Set&Sket      Byggeriet      Link      Login   

Nyheder

Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Søndag den 22. november 2015
Dåb 1. søndag i advent og dåbsklasse
Søndag d. 29. november er der dåb, idet Rasmus og Amalie Herløv Jørgensen har ønsket at blive døbt. I forbindelse med dåb, opretter vi altid en dåbsklasse. Hvis du har lyst at være med i en dåbsklasse, hvor vi taler om, hvad dåben betyder og hvor du kan afklare, om du skal lade dig døbe, så kontakt Ole Lundegaard på ole@korskirken.dk.

Søndag den 22. november 2015
Giv en ekstra julegave
Traditionen tro er gudstjenesten 3. søndag i advent (13. december) samlet omkring julens sange og musik. Eventyrkoret medvirker og vi skal synge gamle og nye, dejlige julesange.

Det er også den søndag, hvor mange af os tager en ekstra julegave med i kirke. Gaverne bliver givet til dem, der søger hjælp fra kirken i julemåneden. Hvis du vil være med til at sprede noget glæde, så tag en gave med. For at der skal være en vis ligelighed, skal gaven koste ikke under 100 kr. Det har sommetider været svært at få gaverne til at passe på alderen på de børn, der er i familierne, der søger (enlige forsørgere), så derfor vil vi gerne appellere til, at man fx tænker på familiespil, gavekort til butikker (gerne dagligvarebutikker), oplevelser osv. Gaven må gerne være pakket ind, men sæt venligst en seddel uden på, så vi kan se, hvad den indeholder og få den delt rigtigt ud. Det er hvert år en stor oplevelse at få lov at dele gaverne ud til en række meget taknemmelige og overraskede familier, så på forhånd tak for hjælpen.


Korskirken  ->  Nyheder
Korskirkens Baptistmenighed
Herlev Hovedgade 42-44 · 2730 Herlev · CVR-nr. 29951519
kontakt(a)korskirken.dk