Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Tirsdag den 19. januar 2016
Sæt X i kalenderen: Arbejdsdage
Du har stadig mulighed for at deltage i en arbejdsdag i Korskirken! Lørdag d. 6. februar fortsætter vi oprydningen og lørdag d. 27. februar skal vi tømme kirkesalen, krypten og afslutte alt det vi ikke nåede den 6. februar.

Tilmeld dig til Jakob, 5136 2199, ljlj@dbs.dk eller Helmut, 3059 0012, lueken@privat.dk, så vi kan forberede fordeling af opgaverne og planlægge forplejningen. Vi håber på en stor deltagelse, så det planlagte arbejde kan fordeles på mange hænder.

Der var mange, der deltog i arbejdsdagen lørdag d. 16. jan. med bl.a. oprydning på grunden bag kirken (se foto), nedtagning af køkken i lejligheden og opsætning af skabe og reoler i "44". Det arbejdende folk fik en fin forplejning - stor tak til alle, der medvirkede!

Korskirken  ->  Nyheder