Kirken      Aktiviteter      Nyheder      Kalender      Set&Sket      Inspiration      Link      Login

Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Lørdag den 12. april 2014
Påsken venter
For mange betyder det nogle ekstra dage med fritid til familie og venner. Det er også kirkens største højtid, hvor vi bevæges gennem forløbet fra Palmesøndag over skærtorsdags påskemåltid, langfredags mørke og til påskemorgens brus af liv og glæde. Du kan få det hele med i Korskirken!

Palmesøndag fejrer vi familiegudstjeneste med grønne grene og glade sange. Spilopnoderne vil synge og dukken Nicolai fra BørneKapow kommer også!

Skærtorsdag har vi opfordret alle til at fejre påskemåltid derhjemme og invitere venner og familie. Hvis ikke du har meldt dig til enten som vært eller som gæst, kan du stadig få hæftet med læsninger og bønner, som skal bruges ved måltidet. Det får du ved at kontakte Ole Lundegaard på ole@korskirken.dk eller på 4216 7426.

Langfredag er påskens mørke dag, men også den, der måske rammer os dybest. Det er dagen, hvor vi synger ”Hil dig, frelser og forsoner”. Gudstjenesten er kl. 10.30.

Påskedag bryder glæden og håbet igennem. Vi skal synge de dejlige påskesalmer, høre budskabet om kvinderne, der kommer og finder graven tom. Der vil være orgel og trompet og sang. Og dukken Nicolai fra BørneKapow er skam også med!

Kom og spis med i Korskirken
Der er fællesspisning i krypten onsdage d. 2. og 23. april kl. 17.30.

Det koster 20 kr. pr. person og seneste tilmelding er om mandagen, altså 2 dage før spisningen. Man melder sig til ved at skrive sig på listen på opslagstavlen i krypten eller kontakter Rita på 29 37 11 19.

Korskirken  ->  Nyheder
Wedding Dresses online kontakt(a)korskirken.dk