Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Fredag den 16. januar 2015
Mere om indsamling til byggeriet
Nu skal vi til det! Renoveringen af ”44” er i gang og vi har penge på kontoen til alt det arbejde, der skal udføres der. Men i løbet af 2015 skal vi have sat gang i indsamlingen til selve kirkebyggeriet, der følger senere. Nogle er allerede begyndt at indbetale, men mange har ventet på en egentlig forespørgsel, og den kommer nu.

Til og med søndag 1. februar vil der til alle menighedens medlemmer ligge en kuvert med brev og folder i forhallen i kirken. Vær venlig at tage din kuvert, hvis du er i kirken enten søndag eller en anden dag. Tag også meget gerne med til dem, du ved, du møder i løbet af denne tid. På den måde sparer vi meget porto. Som du vil kunne læse i brevet, vil du senere blive kontaktet personligt.

I kirken er der opstillet et stort barometer, hvor vi løbende kan følge, hvordan indsamlingen skrider frem. Første mål er 1 mio. kr.!

Søndag den 11. januar 2015
Indsamling til byggeriet
I november måned måtte vi sande, at det kommer til at tage længere tid end beregnet at opnå tilladelse til byggeriet af den nye kirke.

Hvis man skal finde noget positivt i det, må det være, at det giver os bedre tid til at få gang i indsamlingen. Inden længe vil der være information til alle menighedens medlemmer vedr. indsamlingen i form af et brev og en pjece, og efterfølgende vil alle blive kontaktet telefonisk. I kirken vil blive opstillet et indsamlingsbarometer, så vi kan følge med i, hvor meget vi får samlet ind. Hvis du allerede har et beløb, du gerne vil give, kan det ske på byggekontoen nr. 0146 5366 988 388.

Korskirken  ->  Nyheder
Wedding Dresses online kontakt(a)korskirken.dk