Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Hvidovre Gospel i Tivoli
Hvidovre Gospel synger på Orangeriet i Tivoli søndag den 22. april kl. 14.00. Kom og lyt til svingende toner og oplev et veloplagt kor.

Onsdage med indhold - opdateret
Ca. hver anden onsdag tilbyder vi et program efter spisningen. Programmet begynder kl. 18.45 og slutter ca. kl. 20.00.

Se den opdaterede/korrigerede folder med programmet via nedenstående link.

Bemærk, at onsdag d. 25. april er starttidspunktet ændret til kl. 18.30.

Besøg kortlink.dk/korskirken/szpg

Bagagerums-loppetorv
Lørdag d. 9. juni kl. 10-15 prøver vi noget nyt i Korskirken. En gruppe fra kirken arrangerer et "bagagerums-loppetorv", hvor man for 50 kr. kan købe en plads (stade) til at sælge sine gamle ting. Det foregår på parkeringspladsen rundt om kirken, fx direkte fra egen bils bagagerum.

Der vil være gratis kaffe til stadeholdere og en café til gæster. Overskuddet går til Røde Kors' lokalafdeling i Herlev.

Book dit stade ved at sende en mail til korskirkensloppemarked@gmail.com. Skriv navn og tlf.nr. ved tilmeldingen, og du vil modtage en mail med stadenr. og betalingsmuligheder. Yderligere oplysninger kan fås på tlf. 2251 2480.
Besøg korskirken.dk/download/loppetorv.pdf

Korskirken  ->  Nyheder