Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Mandag den 23. maj 2016
Grundstensnedlæggelse
Det går fortsat planmæssigt med byggeriet og vi nyder godt af det gode vejr. Det betyder, at vi nu kan sætte en dato for grundstens-nedlæggelsen.

Det bliver lørdag d. 4. juni kl. 11.00, og vi har inviteret en række særlige gæster til anledningen, Herlevs borgmester, Herlev Bladet, repræsentanter fra de øvrige kirker i Herlev og fra baptistkirkerne i Københavnsområdet, samt naturligvis entreprenør, byggerådgiver m.fl.

Vi regner med, at Eventyrkoret synger et par sange, og der vil være en let servering.

Mandag den 23. maj 2016
Gudstjenesterne de kommende uger
Søndag d. 29. maj kl. 10.30: Dåbs- og nadvergudstjeneste, BørneKAPOW og afslutningen på K-klassen, i Lyngby Baptistkirke - fælles med Lyngby menighed.

Søndag d. 5. juni kl. 10.30: Nadvergudstjeneste, Ole Lundegaard i "44".

Se gudstjenestekalenderbladet for de kommende måneder via nedenstående link.

Læs Velkommen i Korskirken

Korskirken  ->  Nyheder