Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Søndag den 15. januar 2017
Nu nærmer vi os den afsluttende fase af byggeriet!
Vi gik i gang i marts 2016, og rejsegildet blev holdt d. 25. august, men desværre har vi aldrig indhentet de 2 måneders forsinkelse, der opstod på grund af de vanskelige jordforhold og fundamentarbejdet. Men nu er byggearbejdet afsluttet og entreprenøren foretager de sidste installations- og malerarbejder.

Vi er i gang med at indhente de nødvendige dokumentationer for at få tilladelse til ibrugtagningen fra de forskellige myndigheder. Når afleveringsforretningen med vores entreprenør Daurehøj er underskrevet, kan vi endelig flytte ind i den nye kirke, installere det audiovisuelle udstyr og udføre de sidste egenarbejder. Når alt dette er på plads kan arbejdsgrene og udvalg gå i gang med at tømme containerne og flytte ind, og så kan vi holde vores første gudstjeneste i den nye kirke.

Se billeder fra byggeprocessen via nedenstående link.
Læs En ny kirkebygning er på vej

Korskirken  ->  Nyheder