Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Søndag den 26. juli 2015
Rengøringshold
Vores pedel, Rita, stopper sin tjeneste d. 31. august, hvor hun og Kjeld flytter til en ny lejlighed i Hjortespring. Det betyder, at vi skal til at danne rengøringshold, der på skift kan stå for en ugentlig rengøring af kirken. Hvis vi er mange, der melder os, bliver det ikke nogen uoverkommelig opgave for nogen, og vi får samtidig et hyggeligt arbejdsfællesskab ud af det. Der er hængt sedler op på opslagstavlen i krypten, hvor vi håber, I vil skrive jer på. Vi opfordrer jer til at tale sammen nogle stykker og melde jer på som hold, hvis det er muligt. Vi har hørt fra andre menigheder, at det er sådan de arrangerer rengøring, og vi tror, at det også kan blive en model, der fungerer for os.

Korskirken  ->  Nyheder
Wedding Dresses online kontakt(a)korskirken.dk