Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Fredag den 25. november 2016
Gudstjenesteliste for de 4 søndage i advent
Kalenderen er opdateret med følgende prædikanter under Ole Lundegaards fravær:

Søndag d. 27. november kl. 10.30 i "44": Gudstjeneste. Evan Klarholt
Søndag d. 4. december kl. 10.30: Nadvergudstjeneste i "44". Bjarne Willer
Søndag d. 11. december kl. 10.30: Gudstjeneste i "44". Ole Jørgensen
Søndag d. 18. december kl. 16.00: "Vi synger julen ind"-gudstjeneste i Præstebro Kirke. Kollekt til socialt arbejde. Lotte Holm Boeriis. Efter gudstjenesten kaffe og julehygge

Lørdag den 5. november 2016
Byggeriet af den nye Korskirken
Det går stadig fremad med byggeriet. Vi har lavet et lille udvalg af de mange billeder, der er taget undervejs - fra helt bar grund til nu, hvor det begynder at se færdigt ud. Find en pdf med billederne ved at klikke på nedenstående link.
Læs En ny kirkebygning er på vej

Fredag den 2. december 2016
To julegudstjenester – i Lyngby
Vi er blevet inviteret til at holde julegudstjenester sammen med Lyngby menighed i Lyngby Baptistkirke. Der vil være to gudstjenester d. 24. december, kl. 13.30 og kl. 15.00. Til begge gudstjenester vil Britta Kornholt gøre tjeneste. Vi har sagt ja tak til invitationen, da vores kirke stadig ikke er helt færdig.

Korskirken  ->  Nyheder