Kirken      Aktiviteter      Nyheder      Kalender      Set&Sket      Inspiration      Link      Login

Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Fredag den 31. oktober 2014
Læs en halvmaraton
Fra og med 1. søndag i advent og frem til sommer kan du være med på en bibel-halvmaraton. Det går ud på, at vi gennem et halvt år læser os igennem hele bibelen, men fokuserer på de store linjer, de afgørende beretninger, de gode historier. Hver dag er der 2-3 kapitlers læsning (10-15 min.). Hver søndag får man pr. mail tilsendt en læseplan for den kommende uge sammen med en introduktion til læsningen. Læs mere via linket.
Læs Hvad tror vi på

Fredag den 17. oktober 2014
KORSKIRKEDAG søndag d. 9. november 2014
Nu har vi igen Korskirkedag med menighedsmøde. Vi begynder med morgenmad efterfulgt af en kort familiegudstjeneste. Resten af dagen har tre hovedpunkter: Menighedsmøde, samtale om menighedsudvikling og sang og foredrag med digter og komponist Arne Andreasen. Se flyeren for flere detaljer og tilmelding (senest 3. november).
Læs Velkommen i Korskirken

Korskirken  ->  Nyheder