Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Fredag den 28. august 2015
Menighedsrådsvalg - tænk på en kandidat!
Alle menighedens medlemmer skal være opmærksomme på, at der netop fra menighedens sekretariat er udsendt meddelelse om valg til menighedsrådet. Vi skal i denne omgang blot vælge et enkelt nyt medlem, som skal træde ind i stedet for Marianne Birkebo, der fik sit mandat forlænget med et år, men stopper ved udgangen af 2015. Det er vigtigt, at vi alle tænker over og foreslår navne til et muligt nyt medlem til rådet. Forslag skal være valgbestyrelsen i hænde senest søndag d. 6. september kl. 12.00, hvor forslag afleveres i den røde postkasse i kirkens forhal. Opstillingsblanketten kan også sendes med post mærket "FORSLAG" til Korskirken, Herlev Hovedgade 42, 2730 Herlev (skal ligeledes være kirken i hænde søndag formiddag d. 6. september 2015).

Fredag den 28. august 2015
Frokost hos ...?
Efter gudstjenesten d. 20. september indbyder vi til frokost - dvs. det håber vi! Og vi håber, at nogle vil komme? Hvad skal det nu betyde?
Det er et nyt forsøg, vi gør, hvor vi gerne vil skabe mulighed for, at vi kan mødes på en anden måde og måske med nogle andre end dem, vi plejer at mødes med. Vi beder en række hjem om at være værter og indbyde 4-6 personer til frokost. Vi vil søge at gøre det sådan, at alle der melder sig til vil komme til at være sammen med nogle de kender godt og nogle, de får mulighed for at lære at kende bedre. I kirken hænger to lister, som man de kommende tre søndage kan skrive sig på, enten som vært eller som gæst. Inden søndag d. 20. september får man så besked om, hvor man skal til frokost om søndagen eller hvem man skal have som gæster.

Korskirken  ->  Nyheder