Kirken      Aktiviteter      Nyheder      Kalender      Set&Sket      Inspiration      Link      Login

Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Torsdag den 24. april 2014
Kom og vær menighed i DR Kirken lørdag d. 3. maj
Hver søndag eftermiddag er der gudstjeneste på TV. Hidtil har dette kun været fra folkekirker, men lørdag d. 3. maj skal der bl.a. optages en Baptistgudstjeneste, som bliver sendt på DR K d. 18. maj kl. 14.00-14.45.

Alle københavnske menigheder opfordres til at møde op og være menighed ved denne gudstjeneste, som af praktiske hensyn optages i Kulturcenteret på Drejervej 21, København NV. Især håber vi, at der kommer mange fra Korskirken, idet Natasha Agregård Nielsen, der har gået i Kristendomsklasse i det forløbne år, skal døbes ved denne gudstjeneste. Optagelsen vil finde sted mellem kl. 14.00 og 18.30, og der vil blive serveret lidt lækkert undervejs.

Torsdag den 24. april 2014
Afslutning af årets Kristendomsklasse
I løbet af vinteren 2013-14 har 9 unge deltaget i Kristendomsklassen. Det markerer vi ved gudstjenesten søndag d. 4. maj, hvor de unge er med til at planlægge gudstjenesten.

Korskirken  ->  Nyheder
Wedding Dresses online kontakt(a)korskirken.dk