Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Mandag den 23. marts 2015
Sommertid!
Husk at stille urene en time frem natten til søndag d. 29. marts, jf. huskereglen om at stille havemøblerne frem, når foråret/sommeren er på vej!

Fredag den 20. marts 2015
Påsken står for døren
Nu er der ikke længe til Kirkens store højtid, påsken. I år fejrer vi påsken i Korskirken på denne måde:
29. marts – Palmesøndag. En festlig gudstjeneste kl. 10.30 for hele familien. Kristendomsklassen medvirker ved gudstjenesten.
2. april – Skærtorsdag. Vi holder fast i traditionen med at invitere hinanden til påskemåltid i hjemmene.
3. april – Langfredag. I år inviterer vi til en meditationsgudstjeneste kl. 19.30.
5. april – Påskedag. Vi fejrer naturligvis påskemorgen kl. 10.30 som vi plejer med en dejlig, glad gudstjeneste.

Korskirken  ->  Nyheder
Wedding Dresses online kontakt(a)korskirken.dk