Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Søndag den 21. august 2016
Herlev Festuge og ”Krop, Sind og Sjæl messe”
Igen i år er der Festuge i Herlev. Det er i uge 35, fra mandag d. 29. august til søndag d. 4. september. De sidste to år har vi haft kagebod om fredagen, men det springer vi over i år, og i mangel af lokaler inviterer vi heller ikke til arrangementer hos os selv, men lørdag d. 3. september kl. 14.30 holder Eventyrkoret koncert i byfestteltet.

Lørdag d. 3. og søndag d. 4. september er der ”Krop, Sind og Sjæl messe” i Herlev Medborgerhus og her har vi valgt at engagere os i fællesskab med de andre kirker i Herlev. Vi vil have en stand, hvorfra vi kan tale med mennesker, bede med dem, der ønsker det, og dele forskelligt materiale ud til interesserede. Samtidig holder vi sammen med de andre kirker ”aftenåbent” i Herlev Kirke fredag aften.

Søndag den 21. august 2016
Giv din flaskepant til kirkebyggeriet!
Lige før sommer lancerede vi en lille ekstraindsamling, hvor vi opfordres til at give vores flaskepant, når vi afleverer flasker i supermarkedet, til byggeriet. Brug menighedens nummer til MobilePay eller Swipp – eller læg pengene i indsamlingsbøssen i ”44” – når du har fået din flaskebon. MobilePay/Swipp: 5051 4780.

Korskirken  ->  Nyheder