Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Søndag den 25. november 2018
Julekoncert d. 17. december kl. 19.30
- med Andreas Flensted Jensen (klaver/sang) og Reg Downey (sang), som vil spille og synge gamle og nye julesange.

Andreas er uddannet klassisk pianist og har spillet i mange sammenhænge både i ind- og udland. Reg Downey er oprindelig fra Canada, men nu bosiddende i Danmark.

Lørdag den 24. november 2018
Samtykkeerklæringer
Med baggrund i persondataforordningen har vi udarbejdet to erklæringer, som vi beder menighedens medlemmer og alle, der har deres gang i Korskirken, om at udfylde og aflevere.

Erklæringerne er lavet af hensyn til menighedens adresseliste ”Nøglen”, videresendelse af udvalgte informationer til Baptistkirken i Danmark til brug for udsendelse af bladet ”Baptist”, billeder og video på sociale medier samt for- og efternavne i forbindelse med billeder/video på sociale medier. Erklæringerne ligger i forhallen i kirken, hvor der også står en kasse, som man skal lægge de udfyldte erklæringer i.

Korskirken  ->  Nyheder