“Onsdag med indhold” – Kursus om personlig udvikling

Enneagrammet er et af verdens ældste psykologiske redskaber. Ennea er græsk og betyder 9. Det bygger på århundreders observationer af mennesket, og ser den enkelte som grundlæggende tilhørende en af 9 personlighedstyper. Gennem at kende sin egen og andres type, kan vi få en dybere forståelse for – og barmhjertighed med – os selv og dem, vi lever med. Menigheden besluttede i 2018, at efteråret 2019 skulle sætte fokus på personlig udvikling. Derfor dette kursustilbud, som afholdes over 3 onsdage: 23. oktober, 13. november og 4. december fra kl. 18.30-20.00

Tilmelding: Det koster 250 kr. at deltage, og det er nødvendigt, at man kan deltage alle tre onsdage. Tilmelding senest d. 2. oktober til Ole Lundegaard på ole.lundegaard@youmail.dk eller tlf. 4216 7426.

Kursusledelse: Den første aften vil Johan Dalsgaard, præst i Karlslunde Strandkirke, introducere Enneagrammet for os. De følgende to aftener, hvor vi vil gennemgå de 9 typer og deres indbyrdes relationer, vil blive ledt af Katrine og Anders Brixen Bojesen, Bodil Højbak Møller og Ole Lundegaard.

Hvad kan du få ud af at deltage i de tre aftener?

• Du vil lære at hvile mere i dig selv og få større forståelse af, hvem du selv er
  • Du vil få en større forståelse for dem, du deler fællesskab med (kirke, arbejdsplads m.m.)
  • Du vil få en større forståelse for dynamikken og udfordringen i de nære relationer, du lever i.

Se mere i særlig folder, der kan fås i kirken.