En aften med Majbrit og Jason Watt om at gøre en forskel (husk tilmelding!)

En aften med Majbrit og Jason Watt om at gøre en forskel (husk tilmelding!)

Kom, hør og bliv inspireret af Jason og Majbrit mandag 24. august kl. 19.00 i Korskirken, Herlev Hovedgade 42 (se hvordan du tilmelder dig nederst på siden).

Nogle gange oplever man, at nogle mennesker gør noget godt for andre udover det sædvanlige. Ofte på bekostning af ens trygge forudsigelige hverdag.

Jason og Majbrit Watt har gennem de sidste år brændt for at hjælpe andre. Det startede med at invitere nogle svage familier hjem til jul, så familierne fik mulighed for at få en jul, hvor der var både var julemad og julegaver, hvilket familierne ellers ikke vil få. Senere blev ca. 150 mennesker inviteret til at holde jul på et hotel i Silkeborg, hvor der ligeledes var julemad og julegaver til deltagerne. Senest har Jason og Majbrit arbejdet sammen med Stop Spild i Herlev, hvilket har sikret, at rigtig mange familier igen har fået hjælp til at kunne holde en god jul, som de ellers ikke har haft mulighed for.

Men hvorfor går man ind og bruger rigtig meget tid på at hjælpe andre, når man lige så godt kan gemme sig bag sin hæk og lade alt det besværlige blive udenfor? Hvad er historien bag og hvad er det, der driver et menneske til at hjælpe de svage i samfundet, når man selv har sit på det tørre og ikke behøver at hjælpe andre?

Majbrit og Jason har lavet et foredrag, hvor de fortæller om hvilke tanker de har haft for at gå ind i dette arbejde, hvad er det for et stort arbejde, der skal laves for at det kan lykkes, når der både skal skaffes mad, julegaver og meget mere og ikke mindst hvordan ser de fremtiden, med at hjælpe udsatte familier.

Udover det meget konkrete hjælpearbejde vil foredraget også komme ind på hvem familien Watt er og hvordan den fungerer på en almindelig hverdag, et handicap, 5 delebørn og et arbejde, der skal passes.

De håber, at de gennem foredraget kan inspirere flere til at bruge lidt eller meget af deres fritid på at hjælpe andre. Grundlæggende gælder det om at hjælpe andre med de evner man har og den tid man har. Alle bidrag i et hjælpearbejde, stort eller lille, gør en forskel.

Vi har i forbindelse med Herlev Festuge spurgt Jason og Majbrit Watt om at fortælle om dette arbejde, men festugen er jo desværre blevet aflyst grundet COVID-19. Men det holder os ikke fra at gennemføre foredraget, da det er så vigtigt at kunne hjælpe andre med de evner man nu engang har.


VIGTIGT: Kom i god tid, da vi kun må have 100 tilhørere grundet COVID-19 restriktionerne.
Grundet dette begrænsede antal, bliver vi nødt til at bede om forhåndstilmelding, som sendes til foredrag.Watt@gmail.com med opgivelse af navn og antal pladser, der ønskes reserveret.
Du vil efterfølgende modtage en mail om din reservation er accepteret eller ej. Så princippet med ”først til mølle” bliver gældende for dette arrangement.