Onlinegudstjenesterne fortsætter mindst til d. 7. februar

Menighedsrådet har af forsigtighedshensyn besluttet, at der ingen gudstjenester og arrangementer vil være i kirken resten af januar. Vi vil gøre vores bedste for at lave gode onlinegudstjenester, enten som videogudstjenester eller om nødvendigt som lydgudstjenester.

Onsdag forlængede Folketinget de nuværende restriktioner til og med søndag d. 7. februar. Det er i denne periode tilladt kirker at holde gudstjenester på 30 minutters længde og med 1 person pr. 7,5 m².

Menighedsrådet vurderer, at det ikke giver mening for Korskirken at holde gudstjeneste på 30 min. og med maks. 30 personer. Derfor fortsætter vi mindst indtil d. 7. februar med at lave online gudstjenester. Vi ved, at dette på ingen måde kan sammenlignes med at være til en almindelig gudstjeneste, men vi vurderer både på grund af smitterisikoen og restriktionerne, at online gudstjenester er vores mulighed lige nu.