Alpha-kursus – Nysgerrig på den kristne tro?

Alpha-kursus – Nysgerrig på den kristne tro?

Udforsk liv, tro og mening hver anden mandag fra d. 12. september. Alpha er en mulighed for at udforske tro, stille spørgsmål og dele synspunkter. Det kræver ingen forhåndsviden og er for alle, uanset hvor lang ens trosrejse har været. Man starter aftenen med at spise sammen og dele fællesskab over måltidet, inden man lytter til et oplæg, der er designet til at skabe samtale. Vi arrangerer Alpha-kurset i samarbejde med The Gospel Fellowship, og grupperne bliver sammensat på tværs. Tøv ikke med at henvende dig til Bodil Højbak Møller eller Ole Lunde-gaard, hvis du har interesse i at deltage i en gruppe eller du vil hjælpe med at lave mad en aften.

Læs mere i folderen, hvor du kan se alle datoer og prisen samt at tilmelding til kurset skal ske til Bodil Højbak Møller – bodil@korskirken.dk.