Indlæg fra april 2023

Indlæg fra april 2023

Gudstjeneste med nadver d. 7. maj kl. 10.30

Det er Ole Lundegaard, der prædiker, og denne gang skal det handle om Akvila og Priska, to af Paulus’ nære medarbejdere, om hvem han siger, at de har vovet halsen for at redde hans liv.  Ved gudstjenesten har vi en kollekt til “Kvinder med ansvar”.

Gudstjeneste d. 23. april kl. 10.30

Gudstjeneste, hvor Bodil Højbak Møller prædiker, denne gang med udgangspunkt i kvinderne, der trofast fulgte med Jesus gennem alt. Og så er der Børnekirke for alle børn. 

Skærtorsdag, agapemåltid

Torsdag d. 6. april kl. 17.30: Medbring en ret til en fælles buffet, og så fejrer vi påskemåltidet i stil med den måde, som Jesus og hans disciple gjorde det. 

Senior KAPOW mandag d. 3. april: “Ikke mange rige?”

Mandag d. 3. april indbyder vi alle seniorer (60+) til Senior KAPOW kl. 12.00. Denne gang får vi bl.a. besøg af Bent Hylleberg med oplægget: ’Ikke mange rige?’ – om de første danske (københavnske) baptisters sociale vilkår. Grunden til dette fokus er bl.a., at vi til vores majmøde, som normalt har været en busudflugt, i år i stedet vil besøge Arbejdermuseet i Rømersgade tæt ved Nørreport, hvor vi både vil få foredrag, rundvisning og frokost (mere om dette senere). Der…