Kalender

Kalender

For at se mere om de enkelte begivenheder, hold musen hen over arrangementet.
For interne booking af lokaler i 44 eller kirken, vælg her: Lokalebooking

Arrangementer

28. august 2019

Fællesspisning (husk tilmelding)

Hver onsdag har vi fællesspisning. Tilmelding skal ske på opslag i kirken eller på opslaget på facebook senest kl. 22 søndagen inden.
29. august 2019

ToFi-gruppen

ToFi-gruppen mødes og arbejder med forskellige ting, som sælges på det årlige julemarked. De sørger også for kaffe og brød til Eventyrkorets kaffepause.
29. august 2019

Eventyrkoret øver

Hver torsdag øver Eventyrkoret i kirkesalen. Eventyrkoret er en del af Aftenskolen i Eventyrkvarteret.
4. september 2019

Bøn på kirkens kontor

Bøn på kirkens kontor er for alle, der enten har brug for at blive bedt for eller vil bede for andre Vi samles og drøfter i fællesskab, hvad der skal bedes for. Vi vil hver gang bede for mennesker, der er syge og har brug for hjælp. Vi deler hver gang et ord fra Bibelen og synger måske en sang. Emner og problemer vi taler om, komme ikke videre, men bliver indenfor vores fællesskab om onsdagen. Alle er hjerteligt velkomne.
11. november 2019

Frokostklubben: Sømandspræst i udlandet – lidt af en udfordring

Hjørdis Kjærgaard, sognepræst i Præstebro Kirke, med dybe rødder på Færøerne. Har tidl. arbejdet i Haderslev Domkirke samt 5 travle år med skibsbesøg, kirkelige handlinger og ansvar for sømandskirken i Hull i England, og udnævnt til “Lord Mayors Chaplain”. Kom og hør om et spændende livsforløb.