Velkommen til Korskirken

Velkommen til Korskirken

Gudstjeneste hver søndag kl. 10:30-11:30

Gudstjeneste d. 25. februar kl. 10.30

Ole Lundegaard gør tjeneste ved gudstjenesten og prædiker over beretningen i Markusevangeliet kap. 9 om faren, der er i sin svage tro, kommer til Jesus og beder om sønnens helbredelse, mens han siger de ord, mange af os nok kan identificere os med: ”Jeg tror, hjælp min vantro”. 

Korskirkens Årbog 2023

Den trykte udgave af Korskirkens Årbog 2023 kan nu hentes i kirken mod betaling af 30 kr. via MobilePay nr. 58560. Årbogen er som sædvanlig også lagt ud på Korskirkens Intranet (Korskirkenet.dk).

Familie- og fastelavnsgudstjeneste d. 11. februar

Søndag d. 11. februar kl. 10.30 er der festlig fastelavnsgudstjeneste for hele familien, og alle er velkomne til at komme udklædt. Bodil Højbak Møller og Ole Lundegaard står for gudstjenesten. I løbet af gudstjenesten går børnene udenfor og slår katten af tønden.

Senior KAPOW d. 5. februar kl. 12.00

Kom og hør om, hvad der sker med de kristne indbyggere, som befinder sig i Israel, Gaza og Vestbredden. Teologen Uffe Gjerding, som i en lang årrække har arbejdet i Folkekirkens Nødhjælp med særligt ansvar for de kristne minoriteter i Israel/Palæstina, vil give sin beretning om situationen før og efter den 7. oktober 2023 ved det næste møde i Senior KAPOW den 5. februar kl. 12.00 – 14.30. Som medlem af bestyrelsen for foreningen Betlehems Venner er han medforfatter på…

“Onsdag med Indhold”: Anne Linnets sange og salmer

Næste aften er onsdag d. 7. februar kl. 18.30 med emnet “Anne Linnets sange og salmer” ved Ole Lundegaard. Anne Linnets sange har været soundtracket for mange danskere siden 1980’erne. Vi vil synge hendes kendte sange som bl.a. Tusind Stykker, Forårsdag og Barndommens gade, men vi vil også lære nogle af hendes salmer at kende, som hun har udgivet i de senere år. Find programmet for forårets “Onsdag med indhold” her. Bemærk, at den planlagte Askeonsdags meditationsgudstjeneste d. 14. februar…

Forårets “Onsdag med indhold”

Første aften er d. 24. januar kl. 18.30, hvor emnet er “Keltisk kristendom – en glemt kristen tradition, der blev fundet igen” ved provst Finn Dyrhagen. Find programmet for forårets “Onsdag med indhold” her.

Café Gloria (for kvinder) d. 20. januar kl. 10.30 i Lyngby

Mød forfatter Lise Munk Thygesen, Tove Ditlevsens barnebarn, der vil fortælle som sin bog, ”Tove Ditlevsen var min mormor” og nyd en lækker brunch sammen med andre kvinder fra Lyngby og Herlev. Tid: Lørdag den 20. januar 2024 kl. 10.30Sted: Lyngby Baptistkirke, Odinsvej 1, 2800 Lyngby Læs indbydelsen her. Der er sidste tilmelding onsdag d. 10. januar 2024.

Nyhedsbreve fra Korskirken

Vi har i øjeblikket problemer med udsendelsen af vores elektroniske nyhedsbreve. De bliver sendt som normalt via et online mailprogram, men desværre havner de fleste i spambakken hos modtagerne. I går blev nyhedsbrevet derfor også udsendt fra en privat e-mailadresse. Vær opmærksom på, at du altid kan se de seneste nyhedsbreve på Korskirkens hjemmeside, KLIK for at se de tidligere nyhedsbreve.

Eventyrkoret begynder igen d. 11. januar

Eventyrkoret tager fat på en ny sæson. Det er fortsat korleder Sune Kaat, der står ved roret og Korskirken, der danner rammen. Eventyrkoret har gennem årene haft et bredt og alsidigt repertoire: Vi synger rytmisk pop, folkeligt dansk, populært klassisk, årstidens viser og sange, og flirter også gerne med Gospelballader og Højskolesangbogen. Vi holder af at fortælle historier på melodi, har et muntert og uhøjtideligt fællesskab, hvor der er plads til alle, så hvis du har lyst og mod på…

Juleaftensgudstjeneste kl. 15

Søndag d. 24. december kl. 15.00 har vi Julegudstjeneste ved Ole Lundegaard m.fl. Ved gudstjenesten samler vi en kollekt til ekstraordinær nødhjælp til de 2 Batwa landsbyer i Burundi, som Korskirken støtter. Der er aktuelt stor brug for hjælp på grund af sult.