Fælleskirkelig løvfaldsfest i Birkholm Sognehus

Fælleskirkelig løvfaldsfest i Birkholm Sognehus

Traditionen tro byder Herlevs kirker, de 3 Folkekirker, Den Katolske Kirke og Baptistkirken til en hyggelig aften, som vi begynder med en lækker fælles buffet, ved Løvfaldsfesten fredag d. 15. november 2019 kl. 18.

Christian Friis Bach, tidl. minister, generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp, og undergeneralsekretær i FN, vil fortælle fra et spændende liv, og der bliver naturligvis anledning til spørgsmål. I Birkholms dejlige sognehus kan vi mødes på ”tværs af kirkeskel og sognegrænser”. Medbring drikkevarer og en lille ret helt efter dit eget valg. Senere byder vi på kaffe/te med ”lidt sødt”, så der er lagt op til en god og meningsfyldt aften med spisning, fællessang, m.m. Tag en aften fri, – gerne sammen med et par gode venner – og lad os på denne måde lære lidt mere om hinanden !

Læs mere og se tilmelding i indbydelsen.