Banko for Batwa

Banko for Batwa

Fredag d. 11. november kl. 19.30 holder vi Banko for Batwa, et støtteprojekt for vores spændende og succesrige hjælpeprojekt i to batwa-landsbyer i nærheden af Musema i Burundi. I snart tre år har vi hjulpet den fattige batwa-befolkning (de fattigste i verdens fattigste land) til bedre sundhed, skolegang for børnene, hjælp til landbrug og dyrehold, køkkenhaver og huse at bo i. Kom og vær med til en sjov aften, der tjener et godt formål.

Vi modtager meget gerne donerede præmier. Der er brug for både små og store gaver.
Det kan være fysiske gaver – i en ordentlig kvalitet (ikke kandidat til genbrugspladsen
🥴) eller gavekort til tjenester, hjemmebag, vinduespudsning eller alt muligt andet. Kun fantasien sætter grænser 😊. Send en mail til Marie Keiding på valkyriegade20@gmail.com, hvis du har noget at donere (afleveres i kirkens kontor).