Senior KAPOW mandag d. 3. april: “Ikke mange rige?”

Senior KAPOW mandag d. 3. april: “Ikke mange rige?”


Mandag d. 3. april indbyder vi alle seniorer (60+) til Senior KAPOW kl. 12.00. Denne gang får vi bl.a. besøg af Bent Hylleberg med oplægget: ’Ikke mange rige?’ – om de første danske (københavnske) baptisters sociale vilkår. Grunden til dette fokus er bl.a., at vi til vores majmøde, som normalt har været en busudflugt, i år i stedet vil besøge Arbejdermuseet i Rømersgade tæt ved Nørreport, hvor vi både vil få foredrag, rundvisning og frokost (mere om dette senere). Der er nogle paralleliteter mellem arbejderbevægelsens begyndelse og de første danske baptisters. Derfor lægger vi ved mødet d. 3. april med Bent Hyllebergs oplæg op til besøget på Arbejdermuseet i d. 8. maj. Desuden vil der naturligvis også være fokus på den forestående påskefejring, ligesom vi vil synge en række forårs- og påskesange. Vel mødt d. 3. april.

Af hensyn til serveringen er det nødvendigt at tilmelde sig. Man behøver denne gang ikke angive antal stykker smørrebrød, da det i forbindelse med påsken vil blive en lidt anden servering denne gang. Men tilmelding skal ske senest torsdag d. 30. marts kl. 12.00 enten på sedlen i foyeren eller på opslaget på Facebook.