Gudstjeneste i det grønne søndag d. 25. juni kl. 10.30

Gudstjeneste i det grønne søndag d. 25. juni kl. 10.30

Søndag d. 25. juni tager Korskirken ud i det grønne. Kom med til en dejlig gudstjeneste i det fri, hvor vi skal synge, lege og fejre gudstjeneste sammen. Efter gudstjenesten spiser vi vores medbragte mad sammen. Medbring også gerne en termokande kaffe eller te.
Vi mødes kl. 10.30 i Nordherlev ved Holmegårdsegen.
Parkering kan foregå ved Klauzdal, Klausdalsbrovej 336, 2730 Herlev. Er man gangbesværet er det muligt at parkere i siden af vejen ved Holmegårdsegen (se kort). Bus 164 standser ca. 100 m fra mødestedet.
Medbring tæppe eller stol til at sidde på samt tøj til vejret og også gerne en spejdersangbog.
Vi håber på et skønt sommervejr, og glæder os til at mødes og ønske hinanden en god sommer.

Tryk på dette link for at se et stort kort.