Indlæg fra april 2021

Indlæg fra april 2021

Gudstjeneste på søndag

Der er gudstjeneste med nadver i Korskirken på søndag d. 2. maj kl. 10.30, men der vil ikke samtidig være onlinegudstjeneste. Dem slutter vi med nu, men arbejder videre med at tilbyde en optagelse fra en gudstjeneste hver måned. Det bliver et andet format, da det bliver filmet, når menigheden faktisk er til stede og deltager, og det bliver så udsendt umiddelbart efter gudstjenesten. Vi melder ud, når vi er klar med det koncept. 

Onlinegudstjeneste 25. april

Velkommen til den sidste onlinegudstjeneste, da der allerede i dag også er “rigtig” gudstjeneste i Korskirken, med sang og fysisk fremmøde. Alt sammen behørigt under gældende restriktioner. Til gengæld planlægger vi fremadrettet at sende direkte fra almindelige gudstjenester. I første omgang én gang om måneden. Først skal vi dog have opsat ekstra lys og faste kameraer i kirkesalen, og “lært, hvordan det virker”. Vi vender tilbage via hjemmesiden korskirken.dk og nyhedsbrevet, når vi er klar. Men glæd dig sammen med…

Kirken åben for gudstjeneste på søndag!

Efter de nye retningslinjer for genåbningen giver det igen mening, at vi åbner Korskirken for gudstjenester om søndagen. Vi kan mødes efter de samme regler som sidste sommer og efterår, dvs. at der stadig er krav om mundbind, at man husker at spritte hænder og holder 1 meters afstand til hinanden. Mundbindet skal være på, når man kommer og går, men kan tages af, når man sidder. Stolene er sat op enkelt eller parvis (op til tre), så man kan…

Online gudstjeneste søndag d. 18. april

Denne søndag skal vi opleve både nyere ung kristen musik, og velkendte Amazing Grace. Bodil prædiker om at blive fundet, når man oplever at være faret vild. Vi glæder os til at være sammen om musik, bøn og opmuntrende og kloge ord.

Online gudstjeneste søndag den 11. april

Velkommen til gudstjeneste – i det omskiftelige aprilsvejr. Ole Jørgensen prædiker om at vælge imellem troen eller tvivlen og om Jesus disciples hudløst ærlige fortælling om deres tvivl, fejhed og angst. Troen er ikke en klippe, men som at sejle på et oprørt hav og tro på, at båden holder. Det er også indholdet af en salme, vi skal synge sammen.

Påskegudstjeneste

Kristus er opstanden! Ja sandelig er han opstanden!Velkommen til at svare på det traditionsrige påskeråb, syng med på “Hil dig frelser og forsoner”.