Indlæg fra maj 2023

Indlæg fra maj 2023

Kvindenetværkets rejse til Rwanda

Onsdag d. 31. maj kl. 18.30: Kirsten Bøgsted var med på turen med Kvindenetværket til Rwanda, og hun vil give os førstehåndsberetning om mødet med kvindegrupper, spare-lånegrupper, kirkebesøg mm.

Koncerter i maj

Tirsdag d. 16. maj kl. 19.00: Gospelkoret Liberty, som øver i Korskirken, holder en forrygende forårskoncert. Entré 75 kr. Fredag d. 12. maj kl. 19.30: Hendrik Spendrup synger et udvalg af Elvis’ ballader og gospelsange. Ved klaveret sidder Claes Wegener. Entré 150 kr.

Onsdag med Indhold: Forstå dig selv og andre med Enneagrammet

I efteråret 2019 tilbød vi i Korskirken en kursusrække om personlig udvikling med enneagrammet som omdrejningspunkt. Dette satte gang i mange spændende diskussioner om, hvem jeg er, hvordan jeg kan forstå og acceptere min næste, og hvad min rolle kan være i det kristne fællesskab, vi indgår i som menighed. Den 10. og 24. maj 2023 har vi over 2 aftener et gensyn med filosofien bag Enneagrammet og sætter blandt andet fokus på de fortællinger, vi fortæller om os selv,…

Senior KAPOWs udflugt d. 8. maj til Arbejdermuseet

Læg mærke til årets Senior KAPOW-udflugt – tilmeldingsfristen er forlænget til d. 30. april! Mandag d. 8. maj kl. 11.30 mødes vi på Arbejdermuseet i Rømersgade (tæt på Nørreport Station) i museets ”Cafe- og Øl-halle”, og får serveret lækkert smørrebrød. Efter frokosten bliver vi vist rundt på en af museets faste udstillinger. Entrébilletten er inkluderet i deltagergebyret, som vi har fastsat til 250 kr. pr. person. Tilmelding skal ske senest lørdag d. 22. april ved betaling af 250 kr. til Senior KAPOWs…

Café Gloria d. 13. maj

Alle kvinder inviteres til en lørdag formiddag med dejlig brunch og et interessant oplæg om Bydelsmødrene i Ballerup lørdag d. 13. maj kl. 10.30 – ca. 14 i Korskirken. Foreningen Bydelsmødrene i Ballerup er en gruppe kvinder med minoritetsbaggrund, som gennem frivilligt arbejde støtter andre kvinder og familier til et godt liv i Ballerup og i Danmark. Læs mere og se tilmelding og pris i folderen, som også findes i kirkens foyer.