For at se mere om de enkelte begivenheder, hold musen hen over arrangementet.
For interne booking af lokaler i 44 eller kirken, vælg her: Lokalebooking

21. september 2019

Café Gloria i Roskilde baptistkirke

Vi har modtaget følgende invitation: Kære alle kvinder i Sjællands distrikt. Velkommen til Cafe Gloria, som vi vil prøve at arrangere for alle kvinder i vores store distrikt. Tanken er, at vi vil prøve at mødes 2-3 gange årligt, skiftevis i København og Roskilde. Ved vores første fællesmøde får vi besøg af lederen af Kirkens Korshær i Roskilde, Gitte Dueholm, der kommer og fortæller om sit arbejde blandt udsatte mennesker. Vi får en god frokost, samt kaffe med lidt sødt…

Bøn på kirkens kontor

Bøn på kirkens kontor er for alle, der enten har brug for at blive bedt for eller vil bede for andre Vi samles og drøfter i fællesskab, hvad der skal bedes for. Vi vil hver gang bede for mennesker, der er syge og har brug for hjælp. Vi deler hver gang et ord fra Bibelen og synger måske en sang. Emner og problemer vi taler om, komme ikke videre, men bliver indenfor vores fællesskab om onsdagen. Alle er hjerteligt velkomne.

Fællesspisning (husk tilmelding)

Hver onsdag har vi fællesspisning. Tilmelding skal ske på opslag i kirken eller på opslaget på facebook senest kl. 22 søndagen inden.

“Onsdag med indhold” – Danske baptister under besættelsen

Ved Bent Hylleberg. I flere år har tidligere rektor for Baptistkirkens teologiske Seminarium og SALT, Bent Hylleberg, arbejdet på et værk om danske baptisters rolle under besættelsen. Hvilke historier gemmer der sig? Hvem og hvor mange tog aktivt del i modstandsbevægelsen, og var nogle på den anden side?
26. september 2019

ToFi-gruppen

ToFi-gruppen mødes og arbejder med forskellige ting, som sælges på det årlige julemarked. De sørger også for kaffe og brød til Eventyrkorets kaffepause.
26. september 2019

Eventyrkoret øver

Hver torsdag øver Eventyrkoret i kirkesalen. Eventyrkoret er en del af Aftenskolen i Eventyrkvarteret.
2. oktober 2019

“Onsdag med indhold” – En aften med Jean Jacques Masabo

Jean Jacques Masabo er formand for baptisterne i Burundi (UEBB) og præst i menigheden i Nyanza-Lac i det sydlige Burundi. Han skal i efteråret deltage på et kursus på Diakonhøjskolen i Aarhus, og vi glæder os over at kunne få hans besøg hos os denne aften.
3. oktober 2019

LYT (Let the Youth Transcode)

De unge mødes hver anden torsdag – og starter med spisning kl. 18 i “44”.