Tidligere arrangementer

Tidligere arrangementer

23. september 2020

Onsdag med indhold: “Pas på parforholdet”

Mange er gode til at passe på helbredet, tage sig af vennerne eller karrieren. Men midt i hverdagen bliver parforholdet ofte glemt. Det gode parforhold er en relation, der skal dyrkes og vedligeholdes ligesom alt andet. Hvis ikke, risikerer vi at blive fremmede for hinanden, hvilket både går ud over os selv og vores familie. Psykolog Mattias Stølen Due er direktør for Center for Familieudvikling, har afholdt utallige foredrag, parterapier og parkurser (PREP) og i samarbejde med Aarhus Universitet udviklet…
13. september 2020

Gudstjeneste

Ole Lundegaard og Bodil Højbak Møller
6. september 2020

Nadvergudstjeneste

Ole Jørgensen. Kollekt til Dansk Missionsråd. Vokalgruppen synger
24. august 2020

En aften med Majbrit og Jason Watt om at gøre en forskel

Herlev Festuge er aflyst, men vi har valgt at fastholde vores arrangement d. 24. august, hvor vi har inviteret tidligere racerkører Jason Watt og hans hustru, Majbrit, der nu bruger en stor del af deres tid på at sætte forskellige hjælpeprogrammer i gang, der sigter mod at skabe en bedre tilværelse for andre mennesker – bl.a. gennem projekter i Herlev, hvor de også bor. Kom og hør dem fortælle. 
22. august 2020

Spejdernes pandekage-vennedag

Herlevspejderne inviterer alle spejdere, venner og naboer til den store Pandekage-vennedag. Se invitationen her.
21. juni 2020

Gudstjeneste

Ole Lundegaard. Efter gudstjenesten er der fællesspisning. Vi håber på godt vejr, så vi kan indtage vores medbragte madpakker (!) i kirkens have.
7. juni 2020

Menighedsmøde

Et kort menighedsmøde – dagsorden er udsendt til menighedens medlemmer
7. juni 2020

Gudstjeneste

Kort gudstjeneste, efterfulgt af menighedsmøde
31. maj 2020

Pinsedag – Gudstjeneste kl. 10.30

Det bliver en gudstjeneste uden sang, hvilket betyder, at vi må sidde med 1 meters afstand til hinanden. Det vil dog i caféområdet være muligt at holde 2 meters afstand, hvis man føler sig tryggest ved det.  Der har været tilmelding til gudstjenesten (tilmeldingen er lukket nu). Man bedes tage sit overtøj med ind i kirken, idet garderoben vil være lukket af.  Der vil desværre ikke være kirkekaffe efter gudstjenesten. 
26. maj 2020 – 27. maj 2020

Spejderne begynder igen

Se information om retningslinjer samt tidspunkt og sted for de enkelte enheder i mail, der er udsendt direkte til spejderne.
24. maj 2020

On-line gudstjeneste

På grund af Coronakrisen er Korskirken lukket fra d. 15. marts og til og med 24. maj, og gudstjenesterne foregår i stedet on-line. Find link til den aktuelle og tidligere on-line gudstjenester her.