Tidligere arrangementer

Tidligere arrangementer

6. marts 2020

Kvindernes bededag: ”Rejs dig! tag din båre og gå”

Vi har  i år i samarbejde med andre kirker i Herlev arrangeret en dag med gudstjeneste og derefter fællesspisning (pris 30 kr.) i Korskirken. Denne dag forener over 170 lande i bøn – se mere på www.kvindebededag.dk. Temaet i år er ”Rejs dig! tag din båre og gå” og det er kvinder fra Zimbabwe, der har udarbejdet bedehæftet. Kom og vær med i Korskirken fredag den 6. marts kl. 16 – ingen tilmelding. Se plakaten her: https://www.korskirken.dk/wp-content/uploads/2020/02/KIB_06-03-2020.pdf
1. marts 2020

Bingoaften

De unge samles i “44” til bingoaften til fordel for Musema
1. marts 2020

Nadvergudstjeneste

Ole Lundegaard. Børnekapow. Eventyrkoret medvirker
28. februar 2020

Familie for fuld skrue

Nu genstarter vi et månedligt fællesskab for børn og voksne. Vi mødes første gang fredag d. 28. fredag: Vi spiser sammen. Maden er på bordet kl. 17.30. Kirken er åben fra kl. 17.00. Vi synger sammen. Børnene leger og kan se Disneysjov. De voksne har tid til at tale sammen. Der bliver smidt et aktuelt eller andet vigtigt emne på bordet. Vi slutter kl. 20.00.
26. februar 2020

Onsdag med indhold: “Leonard Cohen – digter og sanger”

Cand. mag. Jesper Brohus Leonard Cohen, canadisk forfatter og sanger, er kendt af mange for sine dybe tekster, der ofte handlede om tro og religion. Selv var han jøde, men han søgte også både kristendommen og buddhismen i perioder af sit liv. Jesper Brohus, der udover sin uddannelse som aktuar også er kandidat i litteraturhistorie, har i mange år været optaget af Cohen. Han giver os en indføring i Cohens univers, og vi skal både lytte til og synge med…
19. februar 2020

Onsdag med indhold: “Det accelererende samfund”

De fleste af os lever med en opfattelse af, at alting altid skal gå hurtigere og hurtigere. Alt skal vokse, blandt andet samfundsøkonomien. Vokser den ikke, bryder den sammen. Hvad gør det ved os, når tempoet hele tiden sættes op? Med udgangspunkt i den tyske sociolog, Hartmut Rosas teori om det accelererende samfund fortæller Ole Lundegaard om fænomenet.
10. februar 2020

Frokostklubben

“Om kemi, kirke og køkken …, tilsat historie, humle og humor”. Erik Aksel Lindgren, tidl. farmaceut, fortællet stort og småt “fra Napoleon over bly til Kaj Munk”.
2. februar 2020

Nadvergudstjeneste

Ole Jørgensen. Vokalgruppen medvirker, Børnekapow
29. januar 2020

Onsdag med indhold: “Om forfulgte kristne”

Vi får besøg af organisationen Åbne Døre, en organisation, der følger og udgiver information om forfulgte kristne. Aftenens oplægsholder er sognepræst Jóannnis Fonsdal.
19. januar 2020

Gudstjeneste

Bodil Højbak Møller
13. januar 2020

Frokostklub

“Året der gik” ved formand og kassemester samt et historisk tilbageblik vedOle Engel fra menighedens godt første 4 årtier i sidste halvdel af 1900-tallet.
12. januar 2020

Gudstjeneste

Ole Lundegaard. KAPOW. Vokalgruppen medvirker