Tidligere arrangementer

Tidligere arrangementer

19. januar 2020

Gudstjeneste

Bodil Højbak Møller
13. januar 2020

Frokostklub

“Året der gik” ved formand og kassemester samt et historisk tilbageblik vedOle Engel fra menighedens godt første 4 årtier i sidste halvdel af 1900-tallet.
12. januar 2020

Gudstjeneste

Ole Lundegaard. KAPOW. Vokalgruppen medvirker
5. januar 2020

Nadvergudstjeneste

Ole Lundegaard. Indsamling til Bibelselskabet 
24. december 2019

Julegudstjeneste

Ole Lundegaard. Kollekt til menighedens projekt i Musema
9. december 2019

Frokostklubben: Julemødet – det gode gamle …

Begynder meget festligt med en lækker julebuffet, hvortil vi alle medbringer en lille ret. Jule-historie, jule-banko og jule-sange hører naturligvis også til. Husk en lille gave til 25-35 kr. Og den kommende højtid forberedes også ved, at vi sammen lytter til “Julens glade budskab”.
5. december 2019

Eventyrkorets julekoncert

Eventyrkoret holder julekoncert i Korskirken. Vi har samlet en række gospel-, vinter- og julesange, som vi gerne vil underholde jer med denne aften. ToFi-gruppens café er åben efter koncerten.
27. november 2019

“Onsdag med indhold” – Hvad vil du huskes for?

ved Marlene Torm Gertsen, der er specialpædagog og arbejder bl.a. med livshistorier Hun har netop udgivet bogen “Hvad skal der stå på din gravsten?”, der har fået stor omtale i aviser og blade og på TV. Blandt andet har en række kendte danskere bidraget til bogen, heriblandt Fin Nørbygaard, Hella Joof, Anders Lund Madsen, Naser Khader m.fl. Men hvordan kan det være at Hanne-Vibeke Holst skriver: “Hellere kælling end kylling”? Og hvordankan det være at Pia Kjærsgaard skriver: “Jeg har…
17. november 2019

Menighedsmøde

Menighedsmødet afholdes efter gudstjeneste og frokost ca. kl. 12
17. november 2019

Gudstjeneste

Ole Lundegaard. Børnekapow
15. november 2019

Økumenisk Løvfaldsfest i Birkholm sognehus

Traditionen tro byder Herlevs kirker, de 3 Folkekirker, Den Katolske Kirke og Baptistkirken til en hyggelig aften, som vi begynder med en lækker fælles buffet, ved Løvfaldsfesten fredag d. 15. november 2019 kl. 18. Christian Friis Bach, tidl. minister, generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp, og undergeneralsekretær i FN, vil fortælle fra et spændende liv, og der bliver naturligvis anledning til spørgsmål. I Birkholms dejlige sognehus kan vi mødes på ”tværs af kirkeskel og sognegrænser”. Medbring drikkevarer og en lille ret helt…