Tidligere arrangementer

Tidligere arrangementer

21. juni 2020

Gudstjeneste

Ole Lundegaard. Efter gudstjenesten er der fællesspisning. Vi håber på godt vejr, så vi kan indtage vores medbragte madpakker (!) i kirkens have.
7. juni 2020

Menighedsmøde

Et kort menighedsmøde – dagsorden er udsendt til menighedens medlemmer
7. juni 2020

Gudstjeneste

Kort gudstjeneste, efterfulgt af menighedsmøde
31. maj 2020

Pinsedag – Gudstjeneste kl. 10.30

Det bliver en gudstjeneste uden sang, hvilket betyder, at vi må sidde med 1 meters afstand til hinanden. Det vil dog i caféområdet være muligt at holde 2 meters afstand, hvis man føler sig tryggest ved det.  Der har været tilmelding til gudstjenesten (tilmeldingen er lukket nu). Man bedes tage sit overtøj med ind i kirken, idet garderoben vil være lukket af.  Der vil desværre ikke være kirkekaffe efter gudstjenesten. 
26. maj 2020 – 27. maj 2020

Spejderne begynder igen

Se information om retningslinjer samt tidspunkt og sted for de enkelte enheder i mail, der er udsendt direkte til spejderne.
24. maj 2020

On-line gudstjeneste

På grund af Coronakrisen er Korskirken lukket fra d. 15. marts og til og med 24. maj, og gudstjenesterne foregår i stedet on-line. Find link til den aktuelle og tidligere on-line gudstjenester her.
17. maj 2020

Kirkeaftenkaffe

Vi indbyder til kirkeaftenkaffe. Kaffen sørger du selv for, men hvis du klikker på linket søndag kl. 20.30 vil du blive ført til en side, hvor alle, der klikker sig ind, kan se hinanden og vi kan tale med hinanden. Bliver vi rigtig mange, kan vi også bryde ned i mindre grupper, så det bliver overkommeligt. Vi håber, at mange har lyst til at være med – og at det virker 🙂 Find linket i seneste nyhedsbrev og vær med søndag…
6. marts 2020

Kvindernes bededag: ”Rejs dig! tag din båre og gå”

Vi har  i år i samarbejde med andre kirker i Herlev arrangeret en dag med gudstjeneste og derefter fællesspisning (pris 30 kr.) i Korskirken. Denne dag forener over 170 lande i bøn – se mere på www.kvindebededag.dk. Temaet i år er ”Rejs dig! tag din båre og gå” og det er kvinder fra Zimbabwe, der har udarbejdet bedehæftet. Kom og vær med i Korskirken fredag den 6. marts kl. 16 – ingen tilmelding. Se plakaten her: https://www.korskirken.dk/wp-content/uploads/2020/02/KIB_06-03-2020.pdf
1. marts 2020

Bingoaften

De unge samles i “44” til bingoaften til fordel for Musema
1. marts 2020

Nadvergudstjeneste

Ole Lundegaard. Børnekapow. Eventyrkoret medvirker
28. februar 2020

Familie for fuld skrue

Nu genstarter vi et månedligt fællesskab for børn og voksne. Vi mødes første gang fredag d. 28. fredag: Vi spiser sammen. Maden er på bordet kl. 17.30. Kirken er åben fra kl. 17.00. Vi synger sammen. Børnene leger og kan se Disneysjov. De voksne har tid til at tale sammen. Der bliver smidt et aktuelt eller andet vigtigt emne på bordet. Vi slutter kl. 20.00.
26. februar 2020

Onsdag med indhold: “Leonard Cohen – digter og sanger”

Cand. mag. Jesper Brohus Leonard Cohen, canadisk forfatter og sanger, er kendt af mange for sine dybe tekster, der ofte handlede om tro og religion. Selv var han jøde, men han søgte også både kristendommen og buddhismen i perioder af sit liv. Jesper Brohus, der udover sin uddannelse som aktuar også er kandidat i litteraturhistorie, har i mange år været optaget af Cohen. Han giver os en indføring i Cohens univers, og vi skal både lytte til og synge med…