Tidligere arrangementer

Tidligere arrangementer

9. december 2019

Frokostklubben: Julemødet – det gode gamle …

Begynder meget festligt med en lækker julebuffet, hvortil vi alle medbringer en lille ret. Jule-historie, jule-banko og jule-sange hører naturligvis også til. Husk en lille gave til 25-35 kr. Og den kommende højtid forberedes også ved, at vi sammen lytter til “Julens glade budskab”.
5. december 2019

Eventyrkorets julekoncert

Eventyrkoret holder julekoncert i Korskirken. Vi har samlet en række gospel-, vinter- og julesange, som vi gerne vil underholde jer med denne aften. ToFi-gruppens café er åben efter koncerten.
27. november 2019

“Onsdag med indhold” – Hvad vil du huskes for?

ved Marlene Torm Gertsen, der er specialpædagog og arbejder bl.a. med livshistorier Hun har netop udgivet bogen “Hvad skal der stå på din gravsten?”, der har fået stor omtale i aviser og blade og på TV. Blandt andet har en række kendte danskere bidraget til bogen, heriblandt Fin Nørbygaard, Hella Joof, Anders Lund Madsen, Naser Khader m.fl. Men hvordan kan det være at Hanne-Vibeke Holst skriver: “Hellere kælling end kylling”? Og hvordankan det være at Pia Kjærsgaard skriver: “Jeg har…
17. november 2019

Menighedsmøde

Menighedsmødet afholdes efter gudstjeneste og frokost ca. kl. 12
17. november 2019

Gudstjeneste

Ole Lundegaard. Børnekapow
15. november 2019

Økumenisk Løvfaldsfest i Birkholm sognehus

Traditionen tro byder Herlevs kirker, de 3 Folkekirker, Den Katolske Kirke og Baptistkirken til en hyggelig aften, som vi begynder med en lækker fælles buffet, ved Løvfaldsfesten fredag d. 15. november 2019 kl. 18. Christian Friis Bach, tidl. minister, generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp, og undergeneralsekretær i FN, vil fortælle fra et spændende liv, og der bliver naturligvis anledning til spørgsmål. I Birkholms dejlige sognehus kan vi mødes på ”tværs af kirkeskel og sognegrænser”. Medbring drikkevarer og en lille ret helt…
11. november 2019

Frokostklubben: Sømandspræst i udlandet – lidt af en udfordring

Hjørdis Kjærgaard, sognepræst i Præstebro Kirke, med dybe rødder på Færøerne. Har tidl. arbejdet i Haderslev Domkirke samt 5 travle år med skibsbesøg, kirkelige handlinger og ansvar for sømandskirken i Hull i England, og udnævnt til “Lord Mayors Chaplain”. Kom og hør om et spændende livsforløb.
30. oktober 2019

“Onsdag med indhold” – Gudstjeneste med bøn om heling

Vi holder endnu engang en kort, liturgisk aftengudstjeneste med fokus på den heling, som Gud vil bringe og og verden. I løbet af gudstjenesten er det muligt at få en håndspålæggelse og bøn om heling af de områder i vores liv, hvor vi trænger til det.
27. oktober 2019

Gudstjeneste

Bodil Højbak Møller. Ved gudstjenesten vil det blive markeret, at denne dag er Baptistkirkens 180 års fødselsdag).
14. oktober 2019

Frokostklubben: Ikoner males ikke, de skrives. Hør hvorfor, samt meget andet

Finn Günther, meget aktiv medarbejder i Baptistkirken i Holbæk, har et stort og indgående kendskab til den ortodokse kirkes mange ikoner (små billeder). Han kender og behersker de helt specielle regler for fremstillingen, og vil indvie os i deres særlige betydning og budskab i det russiske kirkeliv.
13. oktober 2019

Gudstjeneste

Ole Lundegaard. Eventyrkoret medvirker
2. oktober 2019

“Onsdag med indhold” – En aften med Jean Jacques Masabo

Jean Jacques Masabo er formand for baptisterne i Burundi (UEBB) og præst i menigheden i Nyanza-Lac i det sydlige Burundi. Han skal i efteråret deltage på et kursus på Diakonhøjskolen i Aarhus, og vi glæder os over at kunne få hans besøg hos os denne aften.