Tidligere arrangementer

Tidligere arrangementer

15. november 2020

Gudstjeneste

Bodil Højbak Møller. Afslutning for kristendomsklassen
8. november 2020

Gudstjeneste

Kirsten Bøgsted og Lotte Holm Boeriis
2. november 2020

Baptistkvindernes verdensbededag

I Korskirken inviteres alle kvinder til “Baptistkvindernes verdensbededag” mandag den 2. november kl. 14-16 med kaffe og afstand. Vi vil bede for emnerne i bedehæftet. Hæftet kan ses på Kvindenetværkets hjemmeside, eller du kan tage hæftet i kirken.
7. oktober 2020

Onsdag med indhold: “Gudstjeneste med bøn om heling”

Vi gentager denne gudstjeneste med bøn om heling, som vi har haft en gang i hver sæson af Onsdag med indhold. Det er en forholdsvis kort gudstjeneste, der giver mulighed for stilhed og eftertanke og hvor alle tilbydes en bøn og en håndspålæggelse.
23. september 2020

Onsdag med indhold: “Pas på parforholdet”

Mange er gode til at passe på helbredet, tage sig af vennerne eller karrieren. Men midt i hverdagen bliver parforholdet ofte glemt. Det gode parforhold er en relation, der skal dyrkes og vedligeholdes ligesom alt andet. Hvis ikke, risikerer vi at blive fremmede for hinanden, hvilket både går ud over os selv og vores familie. Psykolog Mattias Stølen Due er direktør for Center for Familieudvikling, har afholdt utallige foredrag, parterapier og parkurser (PREP) og i samarbejde med Aarhus Universitet udviklet…
13. september 2020

Gudstjeneste

Ole Lundegaard og Bodil Højbak Møller
6. september 2020

Nadvergudstjeneste

Ole Jørgensen. Kollekt til Dansk Missionsråd. Vokalgruppen synger