Ræk ud til andre

Ræk ud til andre

20. marts 2024

Onsdag med Indhold: Mød en ildsjæl

Ved Aimée KofoedStifteren af Coffee Beanies, Aimée Kofoed brænder for at hjælpe ubemidlede kvinder iRwanda og Burundi med at skaffe mad på bordet og ikke mindst håb for en bedrefremtid for dem og deres børn. Kom og hør om, hvad der driver en familiemor til atopsige sit job som gymnasielærer og investere alt i at bringe andre håb.
3. april 2024

Onsdag med Indhold: Hvad er kunstig intelligens, og skal vi være bekymrede?

Ved Thomas PlougKunstig Intelligens (AI) kan bidrage til at løse nogle af det globale samfunds væsentligste etiske problemer, men brugen af AI risikerer også at blive til skade for både enkeltpersoner og demokrati. I oplægget kigger vi ind i den fagre nye teknologi og taler om en lang rækkeforskellige etiske aspekter af teknologien. Thomas Ploug er uddannet filosof, phd., professor ved Aalborg Universitet, medlem af Etik Råd i perioden 2011–2016.
17. april 2024

Onsdag med Indhold: Kan Gud virkelig bedst lide mænd?

Ved Bodil Højbak MøllerDet indtryk kan man godt få, når man kender traditionen i den vestlige verden og i Det Gamle Testamente. Men stemmer det overhovedet overens med de gode nyheder, som Jesus forkyndte eller var det samfundsstrukturens sejr over kristendommen?
15. maj 2024

Onsdag med Indhold: Vi synger sammen

Ved Ole LundegaardOvergangen mellem forår og forsommer er en skøn tid, hvor dagene lysner, livet spirer frem og håbet får ny næring. Kom og giv optimismen næring ved at synge skønne forårs- og sommersange i fællesskab.