Ræk ud til andre

26. august 2019

Rundvisning i Korskirken

Som afslutning på en byvandring i Eventyrkvarteret (under Herlev Festuge) viser Torben Lund rundt i Korskirken. Hent billet til arrangement her.
28. august 2019

Fællesspisning (husk tilmelding)

Hver onsdag har vi fællesspisning. Tilmelding skal ske på opslag i kirken eller på opslaget på facebook senest kl. 22 søndagen inden.
29. august 2019

ToFi-gruppen

ToFi-gruppen mødes og arbejder med forskellige ting, som sælges på det årlige julemarked. De sørger også for kaffe og brød til Eventyrkorets kaffepause.
11. september 2019

“Onsdage med Indhold” – Vi synger kærlighedssange

Verden er fuld af smukke kærlighedssange. Der er gamle viser, danske sange, udenlandske sange, popsange, ballader … Denne aften skal vi synge en masse gode sange sammen. Ole Lundegaard sætter aftenen sammen, og har du en sang, du finder særlig skøn, er du velkommen til at foreslå den. Tal med Ole, hvis du har en favorit, du gerne vil, vi skal synge.
25. september 2019

“Onsdage med Indhold” – Danske baptister under besættelsen

Ved Bent Hylleberg. I flere år har tidligere rektor for Baptistkirkens teologiske Seminarium og SALT, Bent Hylleberg, arbejdet på et værk om danske baptisters rolle under besættelsen. Hvilke historier gemmer der sig? Hvem og hvor mange tog aktivt del i modstandsbevægelsen, og var nogle på den anden side?
2. oktober 2019

“Onsdage med Indhold” – En aften med Jean Jacques Masabo

Jean Jacques Masabo er formand for baptisterne i Burundi (UEBB) og præst i menigheden i Nyanza-Lac i det sydlige Burundi. Han skal i efteråret deltage på et kursus på Diakonhøjskolen i Aarhus, og vi glæder os over at kunne få hans besøg hos os denne aften.