Seniorer

9. september 2019

Frokostklubben: Thisted-København … det føltes som et kæmpespring

Bodil Højbak Møller, nu medarbejder i Korskirken, som har prøvet mange forandringer: “Det mørke Jylland kontra København”, fra “Audi A3 til trædecykel”, “sælger kontra præst” osv., vil fortælle om livets dilemmaer, om at passe på sig selv, og at undgå stress i menighedslivet. Kort sagt en alsidig og spændende eftermiddag.
14. oktober 2019

Frokostklubben: Ikoner males ikke, de skrives. Hør hvorfor, samt meget andet

Finn Günther, meget aktiv medarbejder i Baptistkirken i Holbæk, har et stort og indgående kendskab til den ortodokse kirkes mange ikoner (små billeder). Han kender og behersker de helt specielle regler for fremstillingen, og vil indvie os i deres særlige betydning og budskab i det russiske kirkeliv.
11. november 2019

Frokostklubben: Sømandspræst i udlandet – lidt af en udfordring

Hjørdis Kjærgaard, sognepræst i Præstebro Kirke, med dybe rødder på Færøerne. Har tidl. arbejdet i Haderslev Domkirke samt 5 travle år med skibsbesøg, kirkelige handlinger og ansvar for sømandskirken i Hull i England, og udnævnt til “Lord Mayors Chaplain”. Kom og hør om et spændende livsforløb.
9. december 2019

Frokostklubben: Julemødet – det gode gamle …

Begynder meget festligt med en lækker julebuffet, hvortil vi alle medbringer en lille ret. Jule-historie, jule-banko og jule-sange hører naturligvis også til. Husk en lille gave til 25-35 kr. Og den kommende højtid forberedes også ved, at vi sammen lytter til “Julens glade budskab”.