Kalender

Kalender

For at se mere om de enkelte begivenheder, hold musen hen over arrangementet.
For interne booking af lokaler i 44 eller kirken, vælg her: Lokalebooking

september 2019

mandag man
tirsdag tirs
onsdag ons
torsdag tors
fredag fre
lørdag lør
søndag søn
27 27
29 29
2 2
3 3
5 5
6 6
7 7
8 8
10 10
12 12
13 13
16 16
17 17
19 19
23 23
24 24
26 26
27 27
28 28
30 30
okt 1 1
3 3
4 4
5 5

Arrangementer

26. august 2019

Rundvisning i Korskirken

Som afslutning på en byvandring i Eventyrkvarteret (under Herlev Festuge) viser Torben Lund rundt i Korskirken. Hent billet til arrangement her.
28. august 2019

Fællesspisning (husk tilmelding)

Hver onsdag har vi fællesspisning. Tilmelding skal ske på opslag i kirken eller på opslaget på facebook senest kl. 22 søndagen inden.
29. august 2019

ToFi-gruppen

ToFi-gruppen mødes og arbejder med forskellige ting, som sælges på det årlige julemarked. De sørger også for kaffe og brød til Eventyrkorets kaffepause.
29. august 2019

Eventyrkoret øver

Hver torsdag øver Eventyrkoret i kirkesalen. Eventyrkoret er en del af Aftenskolen i Eventyrkvarteret.
4. september 2019

Bøn på kirkens kontor

Bøn på kirkens kontor er for alle, der enten har brug for at blive bedt for eller vil bede for andre Vi samles og drøfter i fællesskab, hvad der skal bedes for. Vi vil hver gang bede for mennesker, der er syge og har brug for hjælp. Vi deler hver gang et ord fra Bibelen og synger måske en sang. Emner og problemer vi taler om, komme ikke videre, men bliver indenfor vores fællesskab om onsdagen. Alle er hjerteligt velkomne.
8. september 2019

Gudstjeneste

Bodil Højbak Møller
9. september 2019

Frokostklubben: Thisted-København … det føltes som et kæmpespring

Bodil Højbak Møller, nu medarbejder i Korskirken, som har prøvet mange forandringer: “Det mørke Jylland kontra København”, fra “Audi A3 til trædecykel”, “sælger kontra præst” osv., vil fortælle om livets dilemmaer, om at passe på sig selv, og at undgå stress i menighedslivet. Kort sagt en alsidig og spændende eftermiddag.
11. september 2019

“Onsdage med Indhold” – Vi synger kærlighedssange

Verden er fuld af smukke kærlighedssange. Der er gamle viser, danske sange, udenlandske sange, popsange, ballader … Denne aften skal vi synge en masse gode sange sammen. Ole Lundegaard sætter aftenen sammen, og har du en sang, du finder særlig skøn, er du velkommen til at foreslå den. Tal med Ole, hvis du har en favorit, du gerne vil, vi skal synge.
14. september 2019

Baptistspejderne indtager Odense Zoo

Lørdag d. 14. september er alle baptistspejderne i Danmark inviteret til et stort arrangement i Odense Zoo. Det bliver en dag fyldt med spændende aktiviteter, sjove dyr og forhåbentlig en masse nye venner på tværs af kredsene. Transporten til og fra Odense sørger vi for, men meget mere om det, når vi nærmer os! Tilmeldingsfristen er allerede d. 26. august, så tag din bedste spejderkammerat i hånden og tilmeld jer årets fedeste baptistspejderevent! Tilmelding på http://herlevtilmeld.dbs.dk.
14. september 2019 – 15. september 2019

KAPOOW-weekend

Så er det endelig blevet tid til endnu en KAPOOW-weekend!! Er du mellem 8-13 år, så sæt et stort kryds i kalenderen d. 14.-15. september. Vi kommer til at lave en masse lege og konkurrencer, snakke lidt om, hvor helt utrolig Jesus er og bare have det super sjovt 🙂 TAG ENDELIG DIN VEN ELLER VENINDE MED!!Det kommer til at foregå i 44, hvor vi mødes lørdag kl. 12:00 og slutter søndag efter familiegudstjenesten.Ved yderligere information er I meget velkomne til…
21. september 2019

Café Gloria i Roskilde baptistkirke

Vi har modtaget følgende invitation: Kære alle kvinder i Sjællands distrikt. Velkommen til Cafe Gloria, som vi vil prøve at arrangere for alle kvinder i vores store distrikt. Tanken er, at vi vil prøve at mødes 2-3 gange årligt, skiftevis i København og Roskilde. Ved vores første fællesmøde får vi besøg af lederen af Kirkens Korshær i Roskilde, Gitte Dueholm, der kommer og fortæller om sit arbejde blandt udsatte mennesker. Vi får en god frokost, samt kaffe med lidt sødt…
22. september 2019

Gudstjeneste

Ole Lundegaard. Børnekapow
25. september 2019

“Onsdage med Indhold” – Danske baptister under besættelsen

Ved Bent Hylleberg. I flere år har tidligere rektor for Baptistkirkens teologiske Seminarium og SALT, Bent Hylleberg, arbejdet på et værk om danske baptisters rolle under besættelsen. Hvilke historier gemmer der sig? Hvem og hvor mange tog aktivt del i modstandsbevægelsen, og var nogle på den anden side?
2. oktober 2019

“Onsdage med Indhold” – En aften med Jean Jacques Masabo

Jean Jacques Masabo er formand for baptisterne i Burundi (UEBB) og præst i menigheden i Nyanza-Lac i det sydlige Burundi. Han skal i efteråret deltage på et kursus på Diakonhøjskolen i Aarhus, og vi glæder os over at kunne få hans besøg hos os denne aften.