Kommende arrangementer

Kommende arrangementer

6. december 2023

Onsdag med Indhold: Samtale om Baptistkirken – del af et større fællesskab

Med Bodil Højbak Møller.Alle bolde er i luften i år i Baptistkirken i Danmark! Hvorfor er vi kirkesamfund og hvordan skal fællesskabet se ud, hvis det skal give mening at bruge kræfter på, både økonomisk og menneskeligt? Efter et kort oplæg fra Bodil Højbak Møller, som sidder med i ledelsen i BiD, vil vi samtale om det og give en tilbagemelding til BiD.
13. december 2023

Onsdag med Indhold: Julestue

Med Bodil Højbak Møller og Ole Lundegaard.Vi skal julehygge sammen med julesange, julehistorier, juleklip og julegodter. Der vil være servering af æbleskiver, gløgg, kaffe og te (pris for servering vil være 25 kr.).
24. januar 2024

Onsdag med Indhold: Keltisk kristendom – en glemt kristen tradition, der blev fundet igen

Ved Finn DyrhagenI de seneste godt 50 år har den keltiske kristne tradition, som især har været forbundet med Skotland og Irland, vundet stor udbredelse igen. Traditionen er kendetegnet ved et stærkt fokus på Guds skaberværk. Ikke mindst har sangene fra Iona fundet stor udbredelse, bl.a. er sangen “Må din vej gå dig i møde” kendt af mange. Finn Dyrhagen har arbejdet med den keltiske tradition i mange år og har besøgt Iona klosteret adskillige gange. Finn er pt. provst…
  • 1
  • 2